Venus in stier

Als je Venus in stier in je geboortehoroscoop hebt, dan hou je van alle goede dingen die het leven te bieden heeft. In de liefde doe je dingen liever op je eigen tempo en je speelt het liefste met je eigen regels. Je wil weten wat je kan verwachten en als iemand niet aan deze verwachtingen of eisen voldoet; ben je snel uitgespeeld. Met Venus in stier zoek je loyaliteit, culinaire hoogstandjes én een partner met charmes.

De vrouw met Venus in stier is een vrouw die niet snel onder de indruk is. Wanneer ze zelf deze plaatsing begrijpt, weet ze dat ze schoonheid in haar leven mag ontvangen. Haar creativiteit en oog voor beauty maken haar uniek en onmisbaar. Ze vindt het belangrijk om te laten zien hoe goed ze voor zichzelf zorgt. Dat straalt ze graag uit.

Het is niet zo dat ze alles zelf wil doen, ze verwacht wel een bepaalde inspanning van haar partner. Anything she can do, you will have to do better. Stier is aards en wil in haar leven kunnen genieten van alles dat het leven te bieden heeft, maar graag zonder teveel opschudding en intensiteit. Je maakt haar gelukkig door haar op haar gemak te stellen. Dan zal ze je belonen met haar sensuele en romantische kant.

Wanneer ik aan Venus in stier denk, denk ik aan silky badjassen, handgemaakte zeep, vintage rode wijn en gouden lepels. Venus wil explosies ervaren, zolang het maar veilig en fijn voelt. Chaos, het onbekende en emotionele intensiteit kan haar heel ongemakkelijk maken. Iemand met Venus in stier moet leren om haar kwetsbaarheid meer te omarmen en begrijpen dat het leven niet altijd gaat over rozen. They wish. Met Venus in stier is geduld een schone zaak: nodig hen stapje voor stapje uit in jouw wereld.

Ze zou zo graag in dit sprookje geloven. Haar hart is puur en met de juiste partner is ze zo loyaal als een Golden Retriever. Daarom settled ze ook niet voor minder want ze heeft stabiliteit nodig. Als ze merkt dat iemand haar niet kan bieden naar dat waar ze zo naar verlangt, kan ze koppig en onbereikbaar worden. Ze heeft graag haar eigen zaakjes op orde en in onbetrouwbaarheid en inconsistentie heeft ze geen trek.

Hoe kun je een vrouw met Venus in stier dan verleiden? Je hoeft echt niet meteen aan te komen met bergen cadeaus, liefdesbrieven en een smooth playlist maar wél met geduld en kalmte. Je wil haar hart overwinnen niet overvallen. Als je ze je leuk vindt, zal ze je dit langzaam maar zeker duidelijk maken maar ze zal geen haast hebben. Venus in stier weet namelijk: mooie dingen kosten tijd. Geef dus niet zo snel op.

Hoe is de man met Venus in stier? De man met Venus in stier is romantisch, geduldig en vindt het leuk om zijn crush of partner te verleiden. Het kan best zijn dat hij soms zelfs een beetje ouderwets is. Als hij je ziet zitten dan zal hij er alles aan doen om je een geliefd en comfortabel gevoel te geven. Zijn voorkeur zal uitgaan naar een fijn restaurant met mooi uitzicht. De man met Venus in stier wil controle en weet graag wat hij kan verwachten. Hij zal tijdens een eerste date graag de reservering maken, hij wil jou verassen en niet andersom. Hij is een fijnproever en wil met zijn partner overal van genieten. Je maakt hem minder warm met een dominante houding. Ook hij wil het rustig aan doen.

Artiesten met Venus in stier: Kanye West, Prince, Johnny Depp, Lana Del Rey, Liv Tyler, Leighton Meester, Ariana Grande,