Mijn nieuwe aanwinst: Spiegellampen van IKEA

spiegel lampen ikea
Eindelijk is het zo ver; ik heb mijn visagiespiegel met spiegellampen van IKEA. Ik weet niet meer precies wie mij de tip heeft gegeven om de wandlampen bij de Ikea te kopen maar ik ben diegene echt dankbaar! Het scheelt een heleboel geld en het resultaat is fantastisch. Nu heb ik finally goed licht in mijn kamer zodat ik mezelf s’ ochtends goed kan zien tijdens het opmaken hihi. De lampen koop je los en kun je zelf aan een spiegel monteren zoals ik heb gedaan ( nouja, mijn vader eigenlijk ).

spiegel lampen ikeaspiegel lampen ikea<3
spiegel lampen ikeaHet licht geeft echt een professioneel effect. Klik hier om de lampen te bekijken, ze kosten 49,95 per stuk en zijn 60 cm lang :)!
spiegel lampen ikea

Ik ben echt zo blij en nu kan ik al helemaal niet meer wachten om in september met mijn nieuwe opleiding te beginnen :)! Have a nice sunday, ik ga nu mijn bed uit om pannekoekjes te bakken hihi. XOXO