Live geboortehoroscoop reading

Live geboortehoroscoop reading

“De reading die ik van Josie heb ontvangen was heel duidelijk en superfijn voor mij om te lezen. Het geeft zoveel meer inzicht en tegelijkertijd ook meteen doelstellingen en soort van houvast om bepaalde doelen te kunnen en willen bereiken. Ook erg prettig dat ik daarna nog bij Josie terecht kon met een vraag waardoor ik de betekenis nog beter begreep”.

– Sandy

Heb je ooit je geboortehorosocop willen laten lezen door een astroloog? Ik doe dit met veel liefde voor je. Tijdens deze live reading kijken wij samen naar jouw persoonlijke geboortehoroscoop, daarnaast kunnen we ook kijken hoe huidige planeetstanden en aspecten jou kunnen beïnvloeden. We kijken naar je talenten, sterke kanten maar ook naar jouw uitdagingen. Uiteraard heb je ook de kans om na afloop vragen te stellen.

  • Inclusief digitale geboortehoroscoop illustratie.
  • De reading vindt plaats in Rotterdam of online via zoom (jouw voorkeur).

Let op: na betaling neem ik contact met jou op via email om samen met jou een datum te plannen. Hou er rekening mee dat dit maximaal 30 werkdagen kan duren. De annuleringstermijn is 24uur voor de geplande reading.


Wat leer ik tijdens mijn reading?


+ Wat de planeetstanden voor jou betekenen

+ Welke sterke kanten en talenten je bezit

+ Wat voor partner goed bij jou past

+ Wat je emotionele behoeftes zijn

+ Welke persoonlijke uitdagingen in je geboortehoroscoop staan

+ Wat je belangrijk vindt tijdens dit leven en waar je focus ligt

+ Welk levenspad je volgt

+ nog zoveel meer.