Geboortehoroscoop reading

Geboortehoroscoop reading

Een geboortehoroscoop reading helpt je jezelf beter te begrijpen.

Een geboortehoroscoop is eigenlijk een ‘screenshot’ van de hemel en de planeet- standen toen jij geboren werd. Een geboortehoroscoop onthult jouw sterke en minder sterke kanten, hoe je kan groeien en waar je in dit leven behoefte aan hebt.

Tijdens het ‘vertalen’ van jouw geboortehoroscoop kijk ik naar het hele plaatje, jouw geboortehoroscoop. Ik kijk naar de elementen (aarde, lucht, water en vuur). Bij deze uitgebreide reading let ik vooral op de persoonlijke planeten: zon, maan, Mercurius, Venus en Mars. Maar ook kijk ik naar de de sociale planeten: Jupiter en Saturnus en de generatieplaneten: Neptunus, Uranus en Pluto. Daarnaast interpreteer ik voor jou de North en South Node in je geboortehoroscoop. Ik kijk in welke huizen (levensgebieden) en tekens deze planeten en maansknopen staan en hoe deze met elkaar in verbinding staan. Ook besteed ik aandacht aan de aspecten, de aspecten die planeten met elkaar hebben, maken jouw persoonlijke verhaal eigenlijk af.

“Ik herken mijzelf helemaal in wat Josie schrijft. Ze gaf me ook enkele nieuwe inzichten waar ik zeker mee aan de slag kan gaan. Ook kudos voor de lay out van de hele reading. Supermooi vormgegeven, echt een plezier om zoiets te lezen”.

– Caroline

Wat ontvang ik?

  • Een mooi vormgegeven en uitgebreide reading in PDF ( ± 15 pagina’s).Deze wordt gemaild naar het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Zo kun je de PDF opslaan en altijd teruglezen.

  • Een interpretatie van jouw hele geboortehoroscoop. Ik interpreteer de zon, maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto en de Zuidelijke en Noordelijke maansknopen.

  • Een originele, digitale illustratie van je geboortehoroscoop t.w.v €11,11. Je kunt kiezen uit zwart of wit.

  • Uitleg over de planeten en huizen.

  • De mogelijkheid om mij na ontvangt van je geboortehoroscoop reading vragen te mailen die ik dan uitgebreid zal beantwoorden.

Ja, ik wil een geboortehoroscoop reading.

Wees snel, de readings zijn vaak volgeboekt.