Glowing Goddess Insta cursus

Wil jij dit jaar heel graag je frequentie verhogen en meer contact met je eigen lichaam maken? Omstandigheden als Covid kunnen we misschien niet veranderen, maar hoe we in het leven staan wel. Met deze cursus breng je meer spiritualiteit, flow en self care in jouw leven en ga je voor deze zomer meteen goed aan de slag met jouw dromen, verlangens en energy level.

Ik ben de afgelopen jaren heel veel bezig geweest met self care en spiritualiteit en heb mijzelf daar heel erg goed door leren kennen. Het is confronterend en eng om met jezelf bepaalde vragen te stellen. Als vrouw is het soms zelf moeilijk om toe te geven aan verlangens en dromen. Door de rituelen die ik deel in deze cursus hoop ik jou wat dichter bij jezelf te brengen zodat je meer liefde kunt voelen voor jezelf maar ook de mensen om je heen.

Start summer 2021 on a high vibe!DEZE INSTAGRAM cursus IS VOOR IEDEREEN DIE:

Meer uit 2021 wilt halen door middel van spiritualiteit.
De rest van dit jaar volledig wil benutten en je beste zelf kunt zijn door genoeg én effectieve self-care momenten in te plannen.
Wil ontdekken wat jouw dromen en verlangens nou precies zijn en hoe je deze in dit jaar nog kunt waarmaken.
wil weten welke spirituele tools je kunt gebruiken voor meer rust of juist voor een betere focus.


Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel en werd toen al gezien als ultieme hart-opener. Rauwe cacao zit vol met vitamine en mineralen en anti-oxidanten waardoor het echt een boost is voor je immuunsysteem. De rauwe cacao stimuleert de doorbloeding en helpt je lichaam te ontgiften. Ook komt er een gelukshormoon vrij waardoor je een fijn en gelukkig gevoel kunt ervaren.

In de cacao ceremonie met Nathalie Kemna gebruiken we haar cacao van KAKALINA. De blends van Kakalina worden met liefde en intentie bereid. Het drinken van deze blends kan je helpen om meer in je lichaam te landen. Vanuit je hoofd in je hart.

In deze cacao ceremonie neemt Nathalie Kemna mee in een reis diep in je eigen hart (via IGTV). Met deelname aan deze cursus ontvang je een Kakalina blends zodat je vanuit je eigen plek dit ritueel kunt ervaren (t.w.v €33). Let op: bij zwangerschap of het geven van borstvoeding altijd eerst een arts raadplegen.


DE ONDERWERPEN VAN DEZE cursus:

Reflect: door diep te reflecteren en schaduwwerk te doen begrijp je wat jou tegenhoudt om écht te luisteren en te werken met je intuïtie. Je ontdekt meer over je wensen en dromen en wat je wilt waarmaken. Ook leer je door middel van een handige beginners guide welke tools je kunt gebruiken voor de rituelen en het bouwen van jouw eigen altaar.

Reset: In dit hoofdstuk leer je hoe je ook fysiek de knop kan omzetten. Door middel van rituelen leer je hoe je oude geloofsovertuigingen, gedachtes, relaties en zelfs je ‘oude ik’ kan loslaten of een plekje kan geven. We maken ruimte voor nieuwe intenties.

Reconnect: In dit hoofdstuk ga je leren hoe je je (weer) kunt verbinden met jezelf en met je lichaam. Luisteren naar je lichaam moet je soms opnieuw leren. We gaan echt aan de slag met verschillende goddess rituelen die jou leren hoe belangrijk het is om rust te nemen en soms juist een stapje terug te nemen. Leer te visualiseren en intenties te zetten. Door middel van een cacao ceremonie gehost door Nathalie Kemna leer je hoe je naar binnen kunt keren en hoe je meer liefde voor jezelf kunt voelen.

Relax: Dit is het laatste hoofdstuk van deze training. Hier ga je aan de slag met journalvragen, affirmaties, meditaties en rituelen om de rest van 2021 geïnspireerd door te gaan als een abundant goddess


JE ONTVANGT VOOR DEZE cursus:

Toegang tot het Instagramaccount waar je de cursus deels volgt via Instagramstories (intro + hoofdstukken) die je tijdens de cursus terug kunt kijken via de highlights.

Digitaal werkboek(printable)* met opdrachten, rituelen, tips en reflectiemomenten (+60 pagina’s).

IGTV’s zodat we de rituelen en meditaties samen kunnen doen.

Een heart-opening cacao blend zodat je vanuit huis mee kunt doen met de cacaoceremonie in deze cursus. Deze blend krijg je voor de cursus thuis gestuurd(t.w.v €11,00), vergeet dus niet je adres goed in te vullen. (zwanger of geef je borstvoeding, raadpleeg eerst een arts).

Een interpretatie van jouw Venusplaatsing (met self care tips en affirmaties voor jouw Venusteken).

Een beginners guide voor spirituele tools. Na het bestuderen van deze guide weet jij precies waar je Palo Santo voor kunt gebruiken en welke edelstenen jou manifestaties versterken.SOUNDS GREAT, HOE WERKT HET?

Na aankoop van je ‘ticket’ ontvang je tussen 1 mei en 15 mei je cacao blend thuis en via de mail de gebruiksnaam van het Instagramaccount waar alle online content geplaatst wordt. Hier stuur je zelf een uitnodiging naar zodat we je toe kunnen laten. Ook ontvang je dan het digitale werkboek via de mail. De cursus start 16 mei. Je zult 3 maanden toegang hebben tot alle content op Instagram.

* De opdrachten maak je in een eigen journal/schrift of je kunt er voor kiezen om het werkboek uit te printen.


LET OP: geef je Instagram account door tijdens je check out.