Wil jij je geboortehoroscoop begrijpen en leren wat er voor jou in de sterren staat geschreven?

Na een geboortehoroscoop reading begrijp jij jezelf en welke kant je op wil in dit leven.

Een geschreven geboortehoroscoop reading is een cadeau die je jezelf geeft en voor de rest van je leven mee kunt nemen. Als je veel bezig bent met zelfontwikkeling en erg bewust bent van je eigen processen dan zal er waarschijnlijk niet veel in de geboortehoroscoop staan dat jou enorm zal verassen. Maar, juist door die herkenning en erkenning kun je stappen in de juiste richting zetten. We zijn vaak dichter bij onze dromen dan we denken. In dit geval werkt de geboortehoroscoop als dat duwtje in je rug, als een teken dat je op de juiste weg bent.

Door bepaalde planeten te ‘activeren’ of meer te erkennen – kunnen we actie nemen die goed voelt. En waarbij je nu dus weet: ik wordt ondersteund door mijn eigen geboortehoroscoop, ik weet dat dit mijn pad is. Je kent nu al je uitdagingen en weet hoe je er beter mee om kunt gaan maar ook snap je nu welke verborgen talenten je meer mag inzetten.

Een uitgeschreven geboortehoroscoop brengt je dichter bij je droomleven.

In een geboortehoroscoop staat:

Een geboortehoroscoop is simpel gezegd een soort ‘screenshot’ van de hemel en de planeet- standen toen jij geboren werd. Een geboortehoroscoop onthult jouw sterke en minder sterke kanten, hoe je kan groeien en waar je in dit leven behoefte aan hebt.

 

Een geboortehoroscoop ‘ontvang’ je dus tijdens je geboorte en is op de minuut exact. Het is daarom van belang dat je je exacte geboortetijd en plaats weet, zodat een astroloog jouw geboortehoroscoop zo accuraat mogelijk kan duiden.

Wat staat er in een geboortehoroscoop? Sommige mensen zijn namelijk bang dat je astroloog enkel nare en ongewenste dingen kunt voorspellen. Een ethische en professionele astroloog helpt jou jouw ware potentieel ontdekken. Door middel van bepaalde plaatsingen in de geboortehoroscoop te vertalen, zul je je gezien, gehoord en geïnspireerd voelen.

Over je astroloog

Ik werk al jarenlang met astrologie. Sinds 2019 ben ik dit op professioneel vlak gaan inzetten. Ik wilde andere helpen zichzelf beter te begrijpen, omdat ik zelf weet hoe lastig het kan zijn. Ik merkte tijdens readings voor familie en vrienden om mij heen hoe helpend astrologie kon zijn. Inmiddels heb ik 3 astrologieboeken mogen uitbrengen, waar ik erg trots op ben. Astrologie wordt vaak gezien als een hobby maar voor mij is het naast mijn carrière, zoveel meer dan dat.

Ik ben altijd wel weer een nieuw astrologieboek aan het lezen omdat je met dit vak nooit bent uitgeleerd. Er is zoveel te ontcijferen. Ik leer zelfs nog steeds nieuwe dingen over mijn eigen geboortehoroscoop en voel me vereerd als ik jouw radix mag duiden. 

Astrologie is meer dan een leuke manier om jezelf beter te leren kennen. Het is een hogere kennis die je kan helpen bij het maken van betere keuzes. Astrologie werkt ondersteunend, motiverend en inspirerend wanneer het goed wordt ingezet.

 

Ben jij klaar om jouw geschreven geboortehoroscoop te ontdekken?

*Je ontvangt je reading binnen 30 werkdagen

FAQ over de uitgeschreven geboortehoroscoop reading

Nee, iedereen kan de reading bestellen en begrijpen. Je hoeft geen kennis van astrologie te hebben.

Je exacte geboortedatum, plaats en tijd.

In de geboortehoroscoop reading worden geen voorspellingen besproken. De geboortehoroscoop weerspiegelt jouw persoonlijkheid en karakter. Ook omschrijf ik bepaalde uitdagende aspecten maar als je meer over jezelf wil weten en alles wil begrijpen, dan staat er geen ongewenste informatie in de reading.

Tijdens een live 1:1 sessie gaan we ook in op je geboortehoroscoop. Echter vinden sommige mensen het fijn om ook de geschreven versie te hebben – het kan zijn dat hier dan weer nét andere informatie instaat dan is besproken.

Je zult merken dat als je bij verschillende astrologen een reading boekt, veel overeen zal komen. Al zit de informatie dan net in een ander jasje.

Een live reading of een uitgeschreven geboortehoroscoop reading bij mij kan daarom ook wat verschillen in hoe ik de informatie breng of uitleg. 

Cosmic Mastery

Last call

Do you want to GROW or start your spiritual business with astrology?

Plan your call below

Limited spots.