Soul aligned branding

Soul aligned branding

let’s work together ☊

Wat als je je merk voor jou laat spreken?

Als je je aligned voelt in je business:

  • Is het makkelijker om klanten aan te trekken en je business te laten groeien.
  • Voel je je geïnspireerd en gemotiveerd.
  • Zul je merken dat je de juiste doelgroep aantrekt en het verkopen van je dienst of product veel gemakkelijker verloopt.
  • Je zelf veel meer energie hebt en je dat zowel offline als online uitstraalt.
  • Tijd overhoudt voor het werken aan je business in plaats van het werken voor je business. Lees dat nog maar eens!

wiL JIJ OOK TROTS ZIJN OP JE SPIRITUAL brand of business?

Heb je het gevoel dat je jezelf niet volledig durft te laten zien op Instagram? Voel je je overweldigd en weet je niet helemaal wat jou authentiek maakt? Of weet je niet precies wat je wil uitstralen om meer fijne klanten aan te trekken?

Ik help je graag met mijn 6 weken traject “soul aligned branding“. Met mijn ervaring als fotograaf, content creator, grafisch vormgever en professioneel astroloog kan ik je helpen meer helderheid te krijgen op het gebied van branding zodat jij straks precies weet wat je wil doen en wat je wil uitstralen. Ik heb mijn Mars in leeuw en Venus in stier; de perfecte combinatie om jouw visie om te zetten in iets aantrekkelijks voor je klanten. Let’s do this together.

Nog even voorstellen;

Astroloog, fotograaf én branding expert

Voor ik full time als astroloog begon, werkte ik als fotograaf en content creator voor grote merken. Ik hielp hen bij het creëren van passende content, waardoor zij hun verhaal beter konden delen. Door de combinatie van mijn grafische achtergrond met een ruime werkervaring in verschillende branches kan ik een creatieve en spirituele partner in crime zijn. Nooit kwam het in me op om deze skills te combineren, until now.’

Ik bied jou support, een luisterend oor en mijn astrologische kennis. Ik kan me met mijn zon in tweelingen en maan in vissen goed inleven, daarom kijken we wat perfect bij jou past. Van kleurrijk en speels tot artistiek en verfijnd. We doen dit samen.

Let’s work together, zo ziet dat eruit:

WEEK 1

We beginnen bij het begin. Voor we elkaar via Zoom ontmoeten ontvang je van mij een uitgebreid werkboek via de mail. Door aan de slag te gaan met dit digitale werkboek krijg je een duidelijk(er) beeld van je brand. Na het invullen stuur je het werkboek terug naar mij en weet ik precies wat ik voor jou kan betekenen.

Daarna plannen we snel een kennismakingsgesprek in waar je mij meer vertelt over jezelf en over je brand. Tijdens dit gesprek ga ik je vragen stellen en hoor ik graag waar je tegen aanloopt en waar je juist heel enthousiast van wordt. Wat is je visie? Wat wil je vertellen met je brand? Duur: 1 uur.

WEEK 2

Nu begint het leuk te worden: we doen een astrologische reading gericht op jou en je personal brand. Hoe kun je jouw sterke kanten nog meer inzetten en laten zien? Welke kwaliteiten mag je meer omarmen? En hoe kun je jouw birth chart vertalen naar jouw business zodat je écht uniek bent. We eindigen deze reading met een stukje brainstorm zodat ik me alvast kan voorbereiden op onze volgende sessie. Duur: 1,5 uur.

WEEK 3

Deze sessie brainstormen we samen over wat je wil uitstralen en geef ik je handige tips en tricks over het verbeteren van je Instagram, zodat je straks helemaal enthousiast bent. Tijdens deze langere sessie deel ik mijn moodboards met je en bespreken we de fotoshoot. Ik zorg dat je je helemaal ready voelt voor deze dag. Ook plannen we alvast een datum voor de shoot (deze zal binnen 2/3 weken plaatsvinden). Duur: 2 uur.

WEEK 4 of 5

Op de dag van de fotoshoot hoef je je nergens zorgen om te maken. Met mijn ervaring zorg ik dat je je helemaal op je gemak voelt en zorg ik dat jij je mooi en relaxed voelt. Dit ga je ook uitstralen! De fotoshoot is op 1 locatie en maken we gebruik van 1/2 verschillende settings, zodat je genoeg beeldmateriaal hebt voor posts, stories en/of beelden voor je website. Tijdens de shoot kun je 2 tot 3 verschillende outfits dragen, dit bespreken we ook tijdens de brainstormsessie. Duur: max 4 uur.

WEEK 6

Na de fotoshoot ontvang je binnen 14 dagen 50 bewerkte beelden, een PDF bestand met sterke tips en tricks en een persoonlijke samenvatting van de krachten in jouw geboortehoroscoop. Je hebt nu content for days en kunt nu helemaal aan de slag, want je voelt je weet precies wat je wil en wat je wil uitstralen.

Voel je een sterke ja? Meld je dan nu aan of download hier de brochure.