Moongloss Membership – Mijn ervaring

Het spirituele hoofdstuk in je leven is pas begonnen; je bent misschien 2 jaar bezig of je bent langer bezig geweest en hebt het een lange tijd links laten liggen. Mijn spirituele ‘hoofdstuk’/journey/awakening/pad is voor mijn gevoel een journey die ik heel mijn leven al gevoeld heb, maar lange tijd heb genegeerd.

Als jong meisje begreep ik het nog niet heel goed, maar las ik er hier en daar wat over in tijdschriften. Mijn moeder en oma hebben weleens dingen geroepen wat vaak wordt bestempeld als ‘bijgeloof’. Op latere leeftijd ben ik me hier steeds meer in gaan verdiepen en leer ik tot op de dag van vandaag iedere dag weer iets nieuws over mezelf en over mijn spirituele journey.

Moongloss Membership – Mijn ervaring Membership is een van de handvaten wanneer je nog veel wilt leren over spiritualiteit, hoe je dit in je dagelijkse leven kunt toepassen en hoe je met tegenslagen en successen omgaat. Hoe?

Het is een schop onder je kont iedere maand weer. We hebben allemaal onze mindere dagen of periodes waarin we nergens echt zin in hebben. Een maandelijkse guide helpt mij enorm om toch even een aantal momenten in de maand stil te staan bij mezelf, met mezelf. Hoe gaat het nu echt? Zijn er patronen die zich blijven herhalen? Moet ik bepaalde zaken toch anders oppakken?

Iedere maand stel je jezelf weer nieuwe vragen. Soms zit ik met vriendinnen en hebben we het over ‘Waar begin ik? Wat kan ik voor mezelf nagaan?’. In de guide worden er maandelijks nieuwe vragen aan je gesteld. Dit heeft te maken met de maanstand, in welk seizoen we zitten (we zitten nu bijvoorbeeld in het tweelingen seizoen) en wat de stand van de planeten is. Dit allemaal heeft invloed op gebeurtenissen in je leven en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Je leert de natuur om je heen beter kennen. Zo ook jezelf. De natuur om ons heen verandert, de maan, de sterrenbeelden, de stand van de planeten, de seizoenen en zo meer. In de maandelijkse Moongloss guide krijg je hier altijd informatie over. Josie vertelt waar we bijvoorbeeld meer last van kunnen hebben of wanneer het een goed moment is om te manifesteren.

Al met al leer je maandelijks steeds een nieuw deel van jezelf kennen. Heb je er moeite mee om voldoende tijd te nemen om alleen te zijn of weet je niet waar je moet beginnen in je spirituele journey? Dan is het ontvangen van een maandelijkse guide met daarin sturing, adviezen en opdrachten een mooie start.

Het is laagdrempelig, je bepaalt zelf wanneer je wat doet en het is budgetvriendelijk. In het begin vond ik het lastig te investeren in mezelf, omdat ik dacht dat ik het wel alleen kon. Ik ben er lange tijd geleden achter gekomen dat investeren in jezelf ontzettend belangrijk is voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik ook liever geworden naar mezelf en gun ik mezelf mooie investeringen.

Ik spreek je snel weer,