Ben jij een (toekomstige) coach, energiewerker, facilitator, retreat host, meditatieleraar of iemand die echt met astrologie wil werken en dit op een dieper niveau wil begrijpen?

En wil jij graag...

  • Begrijp je eigen geboortehoroscoop en die van jouw klanten beter, zodat je niet alleen je eigen potentieel, maar ook die van je klanten kunt begrijpen. Samen zul je in staat zijn om stukjes samen te voegen om grootsheid te omarmen.

  • Jouw klanten/cliënten erkenning en validatie geven omdat jij kunt zien wat er speelt en waar zij behoefte aan hebben.

  • Zelf de energie van de nieuwe of volle maan interpreteren en geen Google- of astrologie-accounts meer nodig hebben op sociale media. Jij bent de expert en klanten komen naar jou toe voor advies!

  • Het begrijpen van alle basisprincipes: van het lezen van plaatsingen in de geboortehoroscoop tot het interpreteren van komende transits.

  • Help jouw cliënten hun eigen plaatsingen te begrijpen om het healing proces te vergemakkelijken.

  • Organiseer je eigen prachtige maanceremonies met je eigen rituelen gebaseerd op de maan- of planetaire energieën. Alleen al door naar de transits te kijken, weet je precies wat nodig en geschikt is. Dit zal jouw klanten zeker verbazen, omdat je weet waar je het over hebt.

Voel je je geroepen om:

Met de maan te werken, maar voel je je overweldigd door alle informatie die er is. Heb je jezelf afgevraagd wat juist is en wat niet? Wil je, naast wat je intuïtief voelt, begrijpen waar de maanenergie werkelijk over gaat?

Contact maken met anderen in een meer intieme setting en organiseer misschien je eigen evenementen, bijeenkomsten of ceremonies met de energieën van de maan (en andere planeten).

Het delen van correcte astrokennis in je nieuwsbrieven, sociale berichten of zelfs podcast. Mensen houden ervan om op de hoogte te zijn van de astrologische voorspellingen. Je zult alle details hebben en je volgers en/of luisteraars zullen er dol op zijn!

Astrologie leren – gewoon omdat je je voelt geroepen om dit te doen. Misschien ben je gewoon overweldigd door alle boeken, sociale inhoud, podcasts etc en wil je er zeker van zijn dat je alle basiskennis volledig begrijpt en kunt doorgeven.

I’d love to guide you!

 

Dit groepsprogramma is geschikt voor beginners die de kunsten van de astrologie willen gebruiken in hun (toekomstige) bedrijf. In deze groep kunnen we samen leren en van elkaar leren. Er is voldoende ruimte voor je eigen proces en iedereen die meedoet aan het programma krijgt één 1:1 sessie met mij voor oefenen en/of vragen.

Let op: we kijken niet naar onze eigen geboortehoroscoop, maar gebruiken in plaats daarvan charts van bekende mensen.

Je ontvangt 4 krachtige groepslessen en één 1:1 sessie met Josie

Je krijgt support via Whatsapp en mail zodat je al je vragen kunt stellen

Je leert van én met de andere studenten, zodat je ook na de training kunt sparren

Zoveel waardevolle kennis die je meteen kunt inzetten in jouw persoonlijke leven én carrière

Hoe zien deze 5 weken eruit?

De eerste sessie van 2 uur duiken we samen in de basisprincipes van astrologie: tekens, planeten, huizen. Je wordt toegevoegd aan een Whatsapp-groep, zodat je mij vragen kunt stellen en samen kunt oefenen.

Tijdens deze tweede sessie van 1 uur en 30 minuten duiken we diep in de aspecten van astrologie. Dit is waar het een beetje lastig wordt, maar ik zal je er doorheen begeleiden.

Tijdens deze derde sessie van 1 uur en 30 minuten bespreken we verschillende charts van beroemdheden, zodat ik je verschillende interpretaties kan uitleggen – er is ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Ook gaan we nog een keer de basis doornemen, zodat iedereen alles begrijpt. Deze sessie wordt zo leuk!

Tijdens deze laatste sessie van 2 uur leer ik je alles over de maan: de 8 fasen, nieuwe manen, volle manen, verduisteringen etc. Na deze sessie kun je de effecten van elke aankomende volle en nieuwe maan begrijpen.

Er is ruimte voor vragen!

Iedereen krijgt een sessie van 1 uur om te integreren, vragen te stellen en te oefenen. Deze sessie is voor jou en we bespreken wat er nodig is om het groepsprogramma met vertrouwen en enthousiasme te beëindigen!

Na elke sessie zal er “huiswerk” zijn, zodat je de stof volledig kunt begrijpen. Ook is er een Whatsapp-groep en kun je tijdens het programma ook vragen stellen via de mail.

Deze studenten gingen je voor:

Anne-fleur van Ierlant
Anne-fleur van Ierlantcoach
Read More
These 6 weeks with Josie were exactly what I needed to learn about Astrology at an enjoyable pace. She taught me everything I wanted to know. Josie is super patient and understanding and therefore a very good teacher. She explains everything very clearly and answers all your questions (even outside of class). Once you have finished these 6 weeks of lessons from Josie, you can apply Astrology in your own life/business with great confidence. For me it really isn't over yet, because I just want to learn more now :) Thank you dear Josie, for letting the astrological flame in me grow into a big, warm bonfire.
Ruth
RuthBreathwork coach
Read More
Allereerst wil ik je bedanken voor de geweldige 6 weken traject. Ik heb er echt van genoten om met jou elke ochtend te zitten en te leren van je. Ik volg je al sinds 2019 en wilde toen al zo graag met je werken en 3 jaar later heb ik de kans gekregen. Je kennis, je aanwezigheid, de ontvangen pdf's en je boek aanbevelingen zijn on point! 6 weken gingen helaas veel te snel. Maar zoals ik al eerder zei je bent mijn favoriete Astroloog 🌙 Ik wens je veel SUCCES met de andere studenten die net zo rijk uit je traject zullen komen als ik.
Maud
Maud
Read More
Lieve Josie, dankjewel voor deze geweldige journey door de wondere wereld van astrologie. Je hebt me in korte tijd zoveel geleerd, nog enthousiaster gemaakt en mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Ik heb de sessies als superleerzaam en daarnaast ook heel gezellig ervaren en jouw boek heeft mijn kennis nog meer versterkt. Je bent meer dan betrokken geweest en ik waardeer je support enorm. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en weet zeker dat je nog veel meer mensen gelukkig gaat maken🤍
Previous
Next

Wanneer?

  • Op woensdagen 19:30
  • 22 en 29 November en 6 en 13 December.
  • De 1:1 sessie plannen we samen in op een moment dat het jou uitkomt.
  • Alle sessies worden opgenomen dus eentje gemist? No problem!

Ben jij KLAAR om met astrologie je leven te veranderen?

Jouw eenmalige investering € 499 (In termijnen betalen mogelijk)

*Limited spots beschikbaar