Ben jij een (toekomstige) coach, energiewerker, facilitator, retreat host, meditatieleraar of iemand die echt met astrologie wil werken en dit op een dieper niveau wil begrijpen?

En wil jij graag...

  • Begrijp je eigen geboortehoroscoop en die van jouw klanten beter, zodat je niet alleen je eigen potentieel, maar ook die van je klanten kunt begrijpen. Samen zul je in staat zijn om stukjes samen te voegen om grootsheid te omarmen.

  • Zelf de energie van de nieuwe of volle maan interpreteren en geen Google- of astrologie-accounts meer nodig hebben op sociale media. Jij bent de expert en klanten komen naar jou toe voor advies!

  • Het begrijpen van alle basisprincipes: van het lezen van plaatsingen in de geboortehoroscoop tot het interpreteren van komende transits.

  • Help jouw cliënten hun eigen plaatsingen te begrijpen om het healing proces te vergemakkelijken.

  • Organiseer je eigen prachtige maanceremonies met je eigen rituelen gebaseerd op de maan- of planetaire energieën. Alleen al door naar de transits te kijken, weet je precies wat nodig en geschikt is. Dit zal jouw klanten zeker verbazen, omdat je weet waar je het over hebt.

Voel je je geroepen om:

Met de maan te werken, maar voel je je overweldigd door alle informatie die er is. Heb je jezelf afgevraagd wat juist is en wat niet? Wil je, naast wat je intuïtief voelt, begrijpen waar de maanenergie werkelijk over gaat?

Contact maken met anderen in een meer intieme setting en organiseer misschien je eigen evenementen, bijeenkomsten of ceremonies met de energieën van de maan (en andere planeten).

Het delen van correcte astrokennis in je nieuwsbrieven, sociale berichten of zelfs podcast. Mensen houden ervan om op de hoogte te zijn van de astrologische voorspellingen. Je zult alle details hebben en je volgers en/of luisteraars zullen er dol op zijn!

Astrologie leren – gewoon omdat je je voelt geroepen om dit te doen. Misschien ben je gewoon overweldigd door alle boeken, sociale inhoud, podcasts etc en wil je er zeker van zijn dat je alle basiskennis volledig begrijpt en kunt doorgeven.

I’d love to guide you!

Dit groepsprogramma is geschikt voor beginners die de kunsten van de astrologie willen gebruiken in hun (toekomstige) bedrijf. In deze groep kunnen we samen leren en van elkaar leren. Er is voldoende ruimte voor je eigen proces en iedereen die meedoet aan het programma krijgt één 1:1 sessie met mij voor oefenen en/of vragen.

Let op: we kijken niet naar onze eigen geboortehoroscoop, maar gebruiken in plaats daarvan charts van bekende mensen.

Hoe zien deze 4 weken eruit?

De eerste sessie van 2 uur duiken we samen in de basisprincipes van astrologie: tekens, planeten, huizen. Je wordt toegevoegd aan een Whatsapp-groep, zodat je mij vragen kunt stellen en samen kunt oefenen.

Tijdens deze tweede sessie van 1 uur en 30 minuten duiken we diep in de aspecten van astrologie. Dit is waar het een beetje lastig wordt, maar ik zal je er doorheen begeleiden.

Tijdens deze derde sessie van 1 uur en 30 minuten bespreken we verschillende charts van beroemdheden, zodat ik je verschillende interpretaties kan uitleggen – er is ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Ook gaan we nog een keer de basis doornemen, zodat iedereen alles begrijpt. Deze sessie wordt zo leuk!

Tijdens deze laatste sessie van 2 uur leer ik je alles over de maan: de 8 fasen, nieuwe manen, volle manen, verduisteringen etc. Na deze sessie kun je de effecten van elke aankomende volle en nieuwe maan begrijpen.

Er is ruimte voor vragen!

Iedereen krijgt een sessie van 1 uur om te integreren, vragen te stellen en te oefenen. Deze sessie is voor jou en we bespreken wat er nodig is om het groepsprogramma met vertrouwen en enthousiasme te beëindigen!

Na elke sessie zal er “huiswerk” zijn, zodat je de stof volledig kunt begrijpen. Ook is er een Whatsapp-groep en kun je tijdens het programma ook vragen stellen via de mail.

Nieuwe data TBA

  • Een datum voor fall/winter wordt binnenkort bekend gemaakt.
  • Er zijn in totaal 5 sessies. 4 groepssessies en één 1:1 sessie.
  • Er zal een Whatsapp groep aanwezig zijn zodat je al je vragen kunt stellen.
  • De groep zal bestaan uit 8 studenten, ben jij één van hen?
  • Het eerste programma wordt in het Nederlands gegeven.

Are you EXCITED to call in more clients with you astrological knowledge?

Jouw eenmalige investering € 499 (In termijnen betalen mogelijk)

*Limited spots beschikbaar